Værktøjet der forenkler administrative opgaver for vognmænd

Privatlivspolitik

Persondata/cookie politik på hjemmesiden​

Trucktime´s politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Information om Thytal ( omtalt som TruckTime):

Juridisk navn: Thytal
Adresse: Marievej 33, 7900 Nykøbing M
CVR-nr.: 40355103
E-mail: info@trucktime.dk

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan TruckTime behandler persondata og cookies.

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik. 

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på TruckTime´s hjemmesider. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager TruckTime?

TruckTime registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved køb af platform hos os.

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger.

Når du færdes på TruckTime´s  hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at TruckTime behandler dine persondata, kan det hindre et salg hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?

TruckTime bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.

Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

TruckTime behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

Hvem videregiver TruckTime personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til TruckTime som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre købet med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.

Vores data opbevares og beskyttes i en sikker cloudløsninger.  

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata videregives ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

TruckTime er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. TruckTime træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter opsagt månedsaftale af platform.

Særligt om cookies

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du TruckTime´s brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg.

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

Kontaktformularer og login side

Når besøgende udfylder kontaktformular på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kontakt formularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Hvis du udfylder en kontaktformular på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset – eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Hvis du har spørgsmål til TruckTime´s behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til info@trucktime.dk

Ønsker du efter henvendelse til TruckTime at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

De til enhver tid gældende regler omkring persondataforordningen, kan findes her: Persondata og Registrerede rettigheder

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping