Funktioner

En skalerbar platform der forenkler din hverdag

En simpel app til alle platforme

Hos TruckTime er der ingen binding og vi hjælper dig i gang så du er selvkørende efter kun 2 timers oplæring.

Med et opstartsgebyr på 9.999 kr. eksl. moms, får du:

  • 1 måneds ubegrænset TruckTime licens
  • Ubegrænset opsætning af brugere og vogne
  • 2 timers oplæring i systemet.

Efter opstartsperioden på 30 dage koster hver bruger i TruckTime kr. 129,- ekskl. moms i måneden uden binding.

trucktime_mockup_platforme
Mockup_opretordre-745x640

Opret kundelister & ordrer

Med TruckTime kommer man hurtigt i gang. Man kan let importere ens kundelister til systemet fra en csv fil. Hermed er alle ens kunder oprettet med få klik. Når kunderne er registreret og chaufførerne oprettet kan kontoret danne ordren.

Time- & opgaveregistrering

Hver chauffør kan registrere tidsforbrug og opgaver for hver ordre. Hermed får I en oversigt over opgaver der er koblet på de enkelte chauffører. Derudover kan kontoret ved oprettelse af ordre, estimere et tidsforbrug, som giver mulighed for bedre planlægning.

mockup_iphone_trucktime_tid

Elektroniske dagsedler & dokumentation

For chaufføren er det enkelt at udfylde hans dagsseddel, da meget data er forud fyldt. Der tages billeder af følgesedler som bliver sendt som pdf sammen med rapporten. Derudover er der et underskriftsfelt som kunden kan signere i, enten som accept af opgaven, eller i forbindelse med ventetid mm.

Dataarkiv med backup overflødiggør mapper

I skal aldrig bekymre jer om, dagssedler o. lign. bliver væk. Det er simpelt at søge data frem ved hjælp af filtrering og søgningfeltet.

Integration til økonomisystem

TruckTime integreres let med Economics, hermed bliver fakturering let og forenklet. Integration til andre økonomisystemer kan også laves på bestilling. Kontakt os gerne for mere information omkring dette.

mockup_iphone_trucktime_containerbeholdning

Oversigt over containerbeholdning

I TruckTime kan du registrerer hvor I har stillet jeres containere til udlejning, så du altid har det fulde overblik. Derudover har du også en samlet liste for kunder der skal faktureres for leje.

Få den administrative process forenklet med rapporter

Følgesedler bliver sendt i en enkelt pdf-fil fra chauffør til kontor. Denne fil kan sendes til kunden samt overføres til økonomisystemet. Kontoret samt chauffør kan let se rapporter med tidsregistrering og ordre oversigt. Chaufføren kan hermed nemt bekræfte tiden brugt på en opgave inden rapporten indsendes til kontoret. Derudover kan kontoret kopiere ordre for at minimere indtastning ved gentagne ordre.

mockup_iphone_trucktime_rapporter
trucktime_mockup_mobil

Mulighed for gæstelogin

Når du hyrer chauffører fra andre vognmænd, så kan de let registrerer deres kørsel ind i systemet.